Start > Underhållning

Vilken sorts underhålling ska ni ha på Er fest?

Stand-up comedians

Det finns en himla massa olika typer av underhållning som man kan välja att ha på sin fest. Om det är en firmafest/företagsfest/konferensfest så kan det kanske passa bra med en riktigt rolig stand-up comedians.

DJ (Disc Jockey)

Om det är en födelsedag så kanske det passar bättre med att hyra in en DJ. Vilken typ av musik ni ska ha är så klart upp till dig, men tänk på att välja en DJ som kan spela din typ av musik.

Live-band (Coverband)

Ett annat alternativ kan vara att hyra in ett live-band. Det finns många bra band som specialiserat sig på att spela covers (s.k. coverband), d.v.s äldre låtar och/eller egna tolkningar av kända låter från förr. Har ni t.ex. en 60-talsfest, så finns det coverband som spelar bara 60-talsmusik. Tänk på att festlokalen och festvåningen ska kunna få plats med ett liveband på någon scen.

Temafest

För att göra just ert evenemang till något extra minnesvärt är detta ett mycket uppskattade sätt att genomföra det på. Flera firmor som hjälper dig att fixa till din temafest har samarbete med andra specialistfirmor som hjälper till med dekor, underhållning mm. Här kommer flera exempel på temafester du kan genomföra.

  • 70-talsfest - Alla får klä upp sig enligt 70-talsmodet, och ett coverband spelar 70-talsmusik hela festen.
  • Glamourfest - En fest med vackra klänningar, smokingar, champagne, vin och en utsökt god middag.
  • Karibisk fest - Lokalen blir en strandbar där ni kan njuta av en karibisk buffé, musik och tropiska drinkar.

Dans, Trollkarl, Spex

Ett annat alternativ är att ni ser till att det blir lite underhållning med dans, trollkarl, spex av något slag eller liknande.


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar